Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A SILVER ÉKSZER EGYEDI, KÜLÖNLEGES ARANY, EZÜST ÉS NEMESACÉL ÉKSZEREK FORGALMAZÁSÁVAL FOGLALKOZIK.

 

Üdvözlöm a Silver Ékszer webáruházában!

Egy olyan üzletet szeretnék bemutatni Önnek, amely találkozási pontja a tradíciónak és az izgalmas újdonságoknak.
Cégünk természetesnek veszi azt, hogy minden sikeres kereskedés alapja a korrekt üzletvezetés. Az arany és ezüst termékek forgalmazásánál különösen fontos a vásárlóink biztonságérzete. Mi garantáljuk, hogy üzleteinkben és webáruházunkban csak és kizárólag azt kapja, amit kínálunk és az annyit és, amennyiért kínáljuk Önnek. A negyedszázados folyamatos ékszerpiaci jelenlét, a több ezer elégedett vásárló bizonyság arra, hogy a Silver Ékszer egyet jelent a szakértelemmel és a megbízhatósággal.
Csapatunk Önért dolgozik, hogy közösen megtaláljuk az Ön ízlésének és stílusának megfelelő ékszert,, akár egyedi különleges kívánságok teljesítésével is. Ez utóbbi esetben nagy szeretettel teszünk eleget házasulandó párok egyedi kéréseinek. Missziónknak tekintjük, hogy álma valósággá váljon!
Évtizedes szakmai tapasztalat, divatérzékenység, ízlés, kifinomult elegancia. Ez várja, ha benéz hozzánk és szó szerint ragyogni fog!

Ezért mindig bőséges és változatos választékkal igyekszünk a vásárlóink kitartó figyelmét fenntartani. Nemzetközi kiállítások látogatójaként, minden szezonban tudunk valami újdonsággal azok kedvére tenni, akik úgy gondolják, hogy egy-egy jól kiválasztott lánc vagy karkötő megváltoztatja az öltözködésük összhatását. Hiszen ha valami sohasem megy ki a divatból, az az ékszer, ami évtizedek óta megkoronázza a megjelenést. A letisztult klasszikus eleganciát még mindig az arany, ezüst és drágaköves szépségek jelentik.

Várjuk szeretettel Debrecen Főterén található üzletünkbe vagy böngésszen nyugodtan webáruházunkban.

 

Tisztelettel
Silver Ékszerüzlet

 

 

Az oldal tetejére